Login/Registracija

SLAVLJE U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica emotivnom porukom čestitala sinu rođendan (VIDEO)

Folk zvezda Dragana Mirković ponosna je majka dvoje dece, sina Marka i ćerke Manuele. Iako su njeni naslednici godinama živeli daleko od očiju javnosti, krajem prošle godine u medijima su osvanule njihove prve fotografije.

Njena deca se još uvek trude da svoj život drže u tajnosti, pa ih tako možemo videti samo na društvenim mrežama jer ne daju izjave za medije i ne pojavljuju se na događajima.

Ponosna majka se oglasila na društvenoj mreži Instagram i sa pratiocima podelila radosne vesti. Naime, njen sin Marko danas slavi rođendan, a Dragana je uz fotografiju naspisala i emotivnu poruku.

-Srećan ti rođendan živote moj – napisala je Dragana uz sliku torte.

Nakon nje, oglasila se i Manuela, koja je uz nekoliko slika i video snimaka iz detinjstva čestitala bratu rođendan.

Podsetimo, pevačica je nedavno gostovala u emisiji „Nikad nije kasno“, a tada je voditelj i njen dugogodišnji prijatelj Žika Jakšić otkrio zbog čega se ona razlikuje od ostali pevača sa naše javne scene.

-Moram da kažem dragi gledaoci da ja Draganu poznajem dugo godina. Imao sam priliku i čast da dok sam bio deo benda „Ritam Srca“ sa njom radim dve godine koncerte i turneje. Radili smo Pariz, svirali smo koncert u Pioniru i mogu slobodno da kažem kao neko ko je stajao iza najvećih zvezda sa ovih prostora, Dragana spada u one pevače čije je srce puno radosti – rekao je i nastavio:

Ona nije izgubila tu radost koju donese slava, nije izgubila i tu neku nazvaću nevinost i čednost koju svi mi nosimo u sebi još od kada smo bili klinci. Mislim da je to jedan od uzroka što smo mi sa godinama sve lepši i lepši.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković