Slavlje kod Nikole Rokvića: Pevač ima važan razlog da pamti ovaj datum (FOTO)

NIKOLA ROKVIC NNK SNIMANJE 05102023 FOTO MUNJA 51 ok

Danas je poseban dan u domu popularnog pevača Nikole Rokvića. Naime, njegova supruga Bojana Barović napunila je 41 godinu, a Rokvić joj je na poseban način čestitao rođendan. On je podelio fotografiju koja je nastala na početku njihove veze.

-Srećan rođendan mami. Jedna sa početka naše ljubavi. Da nas do večnosti drži ono što smo osetili od prvog pogleda – napisao je Nikola u opisu fotografije, a ubrzo su usledile čestitke.


Njih dvoje su se upoznali 2010. godine dok su učestovali u jednom rijaliti-programo koji se snimao u Filipinima. Venčali su se 2016.

Podsećanja radi, Nikola i njegova supruga Bojana nedavno su osnovali humanitarnu fondaciju, a prva misija im je bila prikupljanje novca za dečju onkologiju. Nikola je pešačio do manastira Svetog Nektarija na Egini u Grčkoj, a skupio je neverovatnih 42 miliona dinara.

NIKOLA ROKVIC NNK SNIMANJE 05102023 FOTO MUNJA 6 ok


Inače, Nikolu i Bojanu je nakon pevačevog hodočašća u zgradi Patrijaršije ugostio patrijarh srpski Porfirije. Tokom susreta sa patrijarhom Porfirijem, Nikola je simbolično poklonio štap koji mu je bio od pomoći tokom celog puta, kao i ikonu Svetog Nektarija.

U znak zahvalnosti, porodica Rokvić je dobila divnu ikonu Gospoda Isusa Hrista od Njegove Svetosti. Na svom Instagram profilu, Nikola je podelio video sa susreta i zahvalio patrijarhu na blagoslovima i toplim rečima ljubavi, kao i očinskim savetima koje su dobili.

BONUS VIDEO: Nikola Rokvić Odbio sam Džejev najveći hit

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić