Login/Registracija

Slađa Alegro se RASPLAKALA usred emisije: Posle ovog PITANJA nije mogla da ZADRŽI SUZE (VIDEO)

Pevačica Slađa Alegro rasplakala se usred emisije, a sve zbog jednog pitanja koje joj je uputila voditeljka Jelena Dimitrijević.

Voditeljka je pitala pevačicu da li joj nešto u životu fali, a njen odgovor dirnuo je sve u studiju.

– Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali… Kako koji dan ide sve mi je nekako teže, ali ovako materijalno, to nikako… I kad se ima i kad se nema, ima se – počela je Slađa u emisiji „Grand magazin“ i dodala:

– Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije video.


Podsetimo, Slađa ima četvorogodišnju ćerkicu Milu, a nedavno je za naš portal ispričala koliko uživa u ulozi mame.

– Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa decom, da se druži i njoj je mesto sa svojim vršnjacima- rekla je za GrandOnline.

– Ona će sada 4 godine i zasita je bilo vreme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, emni to žao, jer volela bih da što duže budu deca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće-obajsnila je Slađa.

Pevačica je otkrila i na koga Mila više liči kada je karakter u pitanju.

– Povukla je na majku blesavu crtu, ali pomešana je. Odgovorna je, bilo joj je jasno sve kada je krenula u vrtić, ona ne plače zna da ćemo doći po nju, nema tu puno priče- tvrdi ona.

……

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić