Login/Registracija

Skinula se Vesna Dedić: Voditeljka zapalila mreže hot videom sa plaže (VIDEO)

ae5ffaaa83ba052252d640f9a0e00ee3141fb9b1

Svima je dobro poznato koliko novinarka, voditeljka i spisateljica Vesna Dedić u svom poslu uživa i koliko je svemu što radi posvećena, a sada je došlo vreme za zasluženi odmor i pravo opuštanje na letovanju u Grčkoj.

Sa atraktivne destinacije, ona se revnosno oglašava putem društvenih mreža odakle pratiocima šalje morske pozdrave i po svemu sudeći osim u predivnom letovanju, ona i te kako uživa u svojoj koži.

c882d946df3ec8b4ccc07a5aa8e6a9f7ab1a07ce

Na iznenađenje mnogih, pozirala je Vesna Dedić u kupaćem kostimu i doslovno napravila bum na društvenim mrežama, jer iako poznata po raskošnoj lepoti, malo ko je imao prilike da vidi kako izgleda u ovako prirodnom izdanju.

Iako uveliko u pedesetim, popularno TV lice, svi se slažu, i te kako ima čime da se pohvali, pa su tako fotke na kojima u dvodelnom i veoma atraktivnom bikiniju crvene boje smelo pozira, među najkomentarisanijim temama njenih fanova.

Vesna je ponosno pokazala da je u odličnoj formi i da ima sjajnu liniju.

Ravan stomak i obline na kakvim joj mnoge dame mogu pozavideti došle su do punog izražaja, posebno dok pozira u moru, a preplanuli ten samo je doprineo na atraktivnosti koje joj ni najmanje ne nedostaje.

(Story)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković