Login/Registracija

Sinovi Zlate Petrović iz dva braka ZAJEDNO NA ODMORU: Braća pokazala kako se provode (VIDEO)

Nakon dva propala braka sa Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom, pevačica Zlata Petrović za njih kao bivše partnere i očeve njene dece ima samo reči hvale.

Da su složna porodica u kojoj nema ni trunke ljubomore pokazali su nebrojano puta do sada, te nas nisu iznenadile fotke njenih sinova sa letovanja.


Miki, stariji sin kojeg je dobila u braku sa Hasnom je na odmor osim svoje porodice, supruge i dece, poveo i mlađeg brata Jovana, Zlatinog sina iz braka sa Pejom.

Braća su na Instagramu pokazala da se zaista dobro provode i uživaju u porodičnim trenucima, o čemu svedoče brojne fotografije i snimci.

……

Inače, Miki Dudić je pre nekoliko meseci otkrio i to da je sa maminim drugim mužem voditeljem Pejom u odličnim odnosima, kao i da mu je pomogao kada je reč o muzičkoj karijeri.


– Možda je to nekome čudno, ali Peju ne doživljavam kao očuha već pre svega kao velikog prijatelja. Za njega zaista imam samo lepe, zapravo najlepše reči. Uz njega sam naučio mnoge stvari posebno u tinejdžerksim godinama– rekao je Miki tada za naš portal.

U videu ispod poslušajte kako Zlata okuplja decu u svom domu i kako provode vreme:


Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac