Login/Registracija

Siniša Medić proslavio Uskrs sa najmilijima, a evo čemu se najviše radovao (FOTO)

668bd8ef031636f6383f06c66b0fdbed51619a53

Voditelj Siniša Medić proslavio je Uskrs u svom porodičnom domu u Subotici. On se najviše radovao kuckanju jaja sa svojim sestrićem Aleksom, a pošto je reč o porodičnom prazniku, radost je bila još veća.

Podsećamo da je Grandov voditelj izjavio kako je odlučio da neće postati roditelji da je to njegova odluka. Svu imovinu koju bude stekao odlučio je da pokloni svom sestriću koga neizmerno voli.

– Aleksa je moj centar sveta i želim da mu, pored roditeljstva, pružim bajkovito detinjstvo– rekao je Medić za Grand ranije.

c241b828 67c6 480a aec4 234fa021fa09

Voditelj je nedavno objasio u medijima zašto je doneo ovako tešku životnu oluku da ostane bez potomstva, dodajući da mu nije bilo nimalo lako.

– Iskreno razmišljao sam i o surogat majci, ali opet nije to to, nije to porodica. Kako ću detetu objasniti gde mu je majka. Možda je to i pogrešno razmišljanje, ali je moje i stojim iza toga. Moj sestrić je moje sve, moj centar sveta i on će imati sve sto pozeli od mene. Svestan sam da sam ga razmazio. Pored svojih roditelja, potrudiću se da izraste u dobrog i kvalitetnog čoveka i sve što budem stekao, ostaviću njemu. Možda se ja jednog dana i predomislim i postanem tata, ali jedno znam da bi bio najbolji tata na svetu, ali zbog određenih stvari u mom životu mislim da će to zauvek ostati moja neostvarena želja i velika tuga u mojoj duši – rekao je Medić nedavno za medije.

Foto: Z.K.Munja/privatna arhiva,
Autor: A.Dačić