Login/Registracija

Sha opleo po bivšoj: „Koštala me je više od rijalitija, ne zanima me više“

Poznati reper Nenad Aleksić Sha danas je gostovao u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ gde je progovorio o bivšoj supruzi Ivani, ali i džentlmenskom gestu kada je ljubavnici Tari Simov poklonio 50.000 evra kako bi platila dug u rijalitiju.  


– Ja sam uvek bio galantan i spreman sam za ljubav da uradim sve. Svi se nešto busaju i previše je šmekera koji nešto obećavaju, ali ja kad kažem to i uradim, takav sam. Nekom je to ludilo, nekom lep gest, ali rijaliti me je koštao mnogo više od 50.000 evra, a ono što mi je supruga uzela je mnogo više i od toga– izjavio je reper kom je nakon razvoda bivša supruga uzela gotovo sve sa bankovnog računa, dok je ljubavnici olako dao novac. 

– Tari sam sve dao od srca, što je moralo – dodao je i dotakao se Ivane i njenog trenutnog ljubavnog života . 

– Ne zanima me za tri života, veruj mi. Bivša me uopšte ne zanima, sa njom sam se razišao haotično. Sa Tarom sam se razišao normalno, nema više viđenja, ne pijemo kafu, ali smo ok – istakao je reper u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodao da se kaje što na početku rijatija nije otkrio u kakvim je zapravo odnosima sa Ivanom. 


– Moja greška je što ljudima nisam u samom startu rekao da taj brak nije idealan, zato je delovalo kao da sam uništio jednu ljubavnu bajku. Samo da sam bio iskreniji u startu, sve bi bilo drugačije, ne bi bilo tolike osuda naroda, ovako je sva krivica na meni – rekao je Sha. 

BONUS VIDEO

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić