Login/Registracija

SEVERININI BIVŠI U ZAGRLJAJU, RAZLOG JE NEVEROVATAN: „Mi smo PORODICA, tako će uvek biti“

Na zaprepašćenje javnosti, bivši muževi Severine Vučković – Milan Popović i Igor Kojić su se sprijateljili!

Naime, Igor Kojić danas se zahvalio Popoviću što je bio gost na njegovom rođendanu, te što je na proslavu doveo i svog sina Aleksandra, kojeg je dobio sa Severinom.

Kojić je tom prilikom objavio i fotografiju na kojem je zagrljen sa Popovićem, zbog čega su mnogi šokirani te je očekivano usledila lavina komentara.

Porodica je porodica, koji primer“, „Jako mi je drago zbog tebe i Aleksa“, „Svaka čast Igore! Dete je na prvom mestu“, „Svaka čast, divno!“, „Leleee, šta je ovo sad?!“, „Iznenađena sam!“ samo su neke od prvih reakcija šokiranih pratilaca.

Kako je Igor veoma vezan za Aleksandra i bio mu je, dok je bio sa pevačicom, kao drugi otac, njemu je ovaj gest veoma značio, što je istakao i u tekstu ispod ove slike.

– Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako ce biti i vazda. Živeli- napisao je Igor Kojić uz fotogragija na kojoj su on i Popović vidno nasmejani i zagrljeni.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović