Login/Registracija

SEVERINA posvetila stihove sinu: „Rođeno moje“ je moja najlepša pesma do sada!

Severina će u ponedeljak objaviti, kako kažu njeni saradnici, najemotivniju i najlepšu baladu u životu. Pesma koju je posvetila svom sinu Aleksandru, se zove ‘Rođeno moje’ te se i ona sama slaže kako je to njena najlepša pesma do sada.

Reč je o pesmi koju je ovo leto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pesmu ‘Kao’, ‘Alcatraz’, ‘Grad bez ljudi’, ‘Dobrodošao u klub’, ‘Italiana’, ‘Uzbuna’, ‘Ko me tjero’…

– Severina me letos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lepu, emotivnu pesmu. Posle prekrasnih balada koje sam joj napisao, kao što su ‘Grad bez ljudi’, ‘Dobrodošao u klub’, ‘Kao’, Alcatraz’, razmišljao sam o temi pesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvezdu, umetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog deteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvesnoh ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvek sam ih hteo pretočiti u jednu ovakvu pesmi. Tako je nastalo ‘Rođeno moje’ i jako sam sretan zbog toga – rekao je Miloš Roganović.

Pesma je snimljena pre mesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika. Svoju premijeru uživo imaće na nadolazećoj Severininoj turneji ‘The Magic Tour’, koja kreće 16. novembra iz Splita, a nastavlja se 23. novembra u Beogradu, 7. decembra u Zagrebu te 21. decembra u Ljubljani.

Sinoć je na Severininom YouTube kanalu postavljen snimak koncerta s turneje ‘Dobrodošao u klub’, s kojom je Severina pre šest godina obišla celu regiju i koju je videlo preko 250.000 ljudi.

Autor: K. Obradović