Login/Registracija

SESTRE PONOVO U SVAĐI: Edita šokirala detaljima njihovog odnosa

O odnosu Edite Aradinović i Indy spekuliše se već godinama. Iako su naizgled rešile svoje sukobe, došlo je do novih varnica između sestara!

Naime, Edita je na svom Instagram profilu blokirala Indy, a kako prenose domaći mediji za nju više ne želi da čuje.

Samo nekoliko dana nakon što je Aradinovićeva gostovala u jednoj emisiji i izjavila da je sa sestrom u dobrim odnosima, te da nikada ne bi mogla da kaže drugačije, pevačica je samu sebe demantovala.

– Ja bih najviše na svetu volela da smo nas dve nerazdvojne i bliske, ali to prosto nije moguće jer smo potpuno različite. Imamo potpuno suprotne poglede na svet i to je prosto tako, j*biga. Ne može sve da bude idealno – rekla je Editsa onda je nakon nekoliko dana, kako prenosi Skandal, blokirala sestru.

Razlog nove svađe još uvek nije poznat, mada se šuška da je kriva Indi koja je dvosmisleno komentarisala Editinu trudnoću i rekla da bi Edita trebalo da potvrdi da je u drugom stanju, što je Edita pripisala njenoj igri i marketingu.

Podsetimo, pre nekoliko godina Indi se javno odrekla mlađe sestre i tada je o tome govorila:

– Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna – napisala je Indi, a potom dodala da se Edita promenila zbog učešća u jednom šou programu, kada, kako kaže, nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi da bi ispoštovao norme biznisa.

– Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi – poručila je pevačica tom prilikom.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović