Login/Registracija

Šerif REKAO SVE o aferi sa pokojnim Ninom „Nisam plaćao nikoga da se nekome naudi“

Pevač Šerif Konjević tvrdi da nikada nije plaćao da se nekome naudi, pa su samim tim i netačne priče da je svojevremeno unajmio momke da likvidiraju njegovog kolegu Ninu Rešića, koji je preminuo 2007. godine nakon teške bolesti.

Sada su se ponovo pokrenule priče da je pokojni pevač preoteo Konjeviću suprugu Jasnu kao a ponovo su aktuelne i njihove izjave koje su date svojevremeno. Tako je tada Nino izjavio da je Šerif navodno platio 20.000 evra momcima da ga ubiju.

O svemu ovome jedan od najboljih pevača narodne muzike danas govori.

– Jako je neprijatno kada o sebi pročitam nešto što nema veze sa mojim životom. Nikada se nisam bavio kriminalnim radnjama, malverzacijama i ostalim glupostima koje ne priliče umetniku kao što sam ja. Svoje kolege cenim i poštujem što bi se reklo na zemlji, ali i one koje su nas nažalost napustile. Svako ima pravo da radi onako kako smatra da treba, a ja nikada nisam plaćao nikoga da bi se nekome naudilo. Ne znam da li je to Nino izjavio ili je neko namerno napisao jer on nije više među nama, ali na takve nebuloze ne mogu a da ne odregujem – rekao je Šerif a prenosi Kurir.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić