Seka Aleksić šokirala javnost: Zla sam kučka, ne poričem! (FOTO+VIDEO)

Uvek nasmejana, vesela i raspoložena pevačica Seka Aleksić ostavila je javnost u čudu izjavivši da je, ni manje ni više, kučka, pri čemu je dodala da to i ne poriče, što je nagnalo mnoge da se zapitaju o čemu se zapravo radi i šta je razlog ovakvog njenog stava. 

seka aleksic foto m. 5
Foto: M. Suvić

Ipak, vrlo brzo smo se uverili da stvari i nisu baš onakve kakvim se čine na prvi pogled. 

Budući da je vredno radila na novoj pesmi naziva ,,Priđi ako smeš“, u kojoj se proteže i stih: ,,Zla sam kučka, ne poričem!“, Seka je tako napravila pravu malu muzičku revoluciju i zakoračila u jedan potpuno drugačiji svet od onog u kom je publika navikla da je gleda i sluša.

Spot za pesmu ,,Priđi mi ako smeš“ obiluje provokativnim scenama u kojima Seka svojim izgledom neodoljivo podseća na ,,onu“ s početka karijere. Crna kosa, šiške i crveni karmin zasigurno će oduševiti publiku, a potpuno novi zvuk Sekine nove pesme, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

seka aleksic foto m. 14
Foto: M. Suvić

Da Seka  Aleksić zaista pomera granice, uverila nas je plasiranjem i novog modnog brenda ,,Second Skin by Seka“, a upravo te modele možete videti i u spotu, a čiji je idejni tvorac Stanislav Zakić

– Osmislio sam brend koji će se razvijati u dva pravca: fashion & beauty. Prva kolekcija Stage inspirisana je lično Sekom Aleksić i njenim novim modnim i muzičkim pravcem. Mini kolekcija slavi žensku figuru i na pravi način je ističe.

seka aleksic foto m. 15
Foto: M. Suvić

Tako da spremite se 2023. godina biće godina u znaku Seke Aleksić a pesma “Priđi ako smeš” je najava za albuma “Disco Seka.” 

seka aleksic foto m. 17
Foto: M. Suvić
Foto: M. Suvić,
Autor: N. Pantelić