Login/Registracija

Sećate se njegovog Ferarija? Pevač priznao da je bio SKEPTIK: „To je bio moj prozor u svet“

Svi se sećamo prve numere Gorana Gluhakovića, pod nazivom „Ferari“ koja je zaista bila prozor u svet, međutim pevač priznaje da je bio veoma skeptičan kada je u pitanju ta numera te nije verovao da će mu doneti toliku popularnost.

– Ja nisam sebe video u tom smeru i ostatak tog albuma je bio to što sam ja hteo, ali taj tekst „Ferari“ mi je Marina Tucaković dala tek na kraju. To je bio jedini tekst koji ja nisam znao, jer sam ga zapravo dobio kada sam došao u studio. Kada sam video taj naslov, ja sam prebledeo, pitao sam se šta je sad ovo pored toliko lepih pesama- ispričao je Goran.

Ipak, odlučio je da se prepusti pravom profesionalcu kakav je bila Marina te otkrio kako joj je pošlo za rukom da ga nagovori da izađe iz svoje zone komfora.

– Vrlo jednostavno me je Marina ubedila da to snimim jer je imala veliki uticaj na mene, bila je neko kome sam mnogo verovao i nikada se nisam prevario kada sam je poslušao. Zapravo sam se prevario kada je nisam poslušao-  istakao je pevač.

Ko radi taj i greši, a Goranu se to desilo samo kada nije slušao savete svoj velike prijateljice i saradnice Marine.

– Sećam se snimao sam jedan album, gde je ona mene mollila da to ne ide tako i kada sam izašao iz studija ona je zvala Žiku iz „Zane“ i rekla mu je da je bolje da udarim sada glavom nego kasnije. Tako je i bilo jer sam ja hteo da uradim neki čvršći rokenrol, a ona nije bila za to. Hteo sam da eksperimentišem nekako- priznao je frontmen grupe „Ok band“ koji tvrdi da bez obzira u kakvom repertoaru se pevač pronalazi da treba „šarati“ kada je reč o muzičkim pravcima.

– Pogledajte najveće zvezde, pogledajte Cecu, Brenu, na primer Cecin album „Pusti me da raskinem s njom“ je drugačiji od onoga što je ona snimala, a pokidala je, ma raznela. Mora muzički stil malo da se pomera po mom mišljenju, mislim da je to prava stvar- tvrdi Gluhaković.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović