„Sebično sam ušla u brak“ Indi progovorila o tajnom venčanju i otkrila zašto nije obukla venčanicu

Pevačica Indira Aradinović Indi tajno se udala za biznismena iz Danske, a mediji su ovu vest saznali nakon što je objavila fotografiju burmi na Instagramu. Pevačica je progovorila o detaljima intimnog venčanja sa kojim je iznenadila sve.

Indira je otkrila kako se oseća nakon svog specijalnog dana koji je sakrila daleko od očiju javnosti.

IMG 9521

Ne osećam se kao mlada, nevesta, jer sam ja žena u zrelim godinama. Za mene brak nije isti kao u onom periodu kada sam imala 20 godina. Udala sam se za čoveka koga volim, a da li će biti onaj pravi – vreme će pokazati. Nisam bila u venčanici, bila sam u haljini koja je svečana, za ručak povodom venčanja – ističe pevačica.

Za razliku od drugih kolega i ličnosti sa estrade, pevačica je skrivala vezu i venačnje, te je otkrila zašto je to uradila.

IMG 9523

Nisam jedva čekala već mi se desilo. Nisam neko ko je sebe video kao ženu i majku, ja sam umetnica, već mi se dogodilo. Ne kačim detalje jer je to nešto intimno i moje. Bilo je čudno, lepo, uzbuđeno, bilo je tu raznih emocija. Taj dan su se naše porodice i upoznale, mislim da je to jako lepo. Zanimljivo je i drugačije, dosta je bilo spontanosti. Ništa se nije radilo za druge, sve je bilo intimno i lepo – kaže Indi.

Pevačica je otkrila da li je papir nešto promenio i kako se sada oseća kao udata žena.

IMG 9522

Meni to ne menja ništa, papir ili bez papira, isto je. Možda nas drugi drugačije gledaju, a što se nas tiče, samo je jače i veće. Shvatila sam da sreća voli tišinu. Meni je svadba staromodan čin, a i da se razumemo to je velika obaveza. Ja sam sebično ušla u svoj brak – govori ona.

Indi je za sam kraj izdvojila i najteži period u svom životu.

Moja borba za život definitivno, verovala sam da ću se izvući, ali bilo je jako teško – zaključuje Indi Aradinović u emisiji „Premijera“

Foto: Instagram/Printscreen ,
Autor: I.Grk