Login/Registracija

Savo Perović priprema spektakl za PESMU EVROVIZIJE, a strahuje zbog rijalitija: „Već sam u šizofreniji“

Otkako se pojavio spisak svih učesnika koji će se takmičiti na festivalu „Pesma za Evroviziju 2023“, javnost željno iščekuje da čuje sve kompozocije koje će ući u trku za srpskog predstavnika u Liverpulu, gde će se ove godine u maju održati Evrovizija.

Među popularnim izvođačima našao se i Grandov pevač Savo Perović koji se predstaviti pesmom „Presidente“ čiji su autori Mahfi i Sajsi MC, a uveliko radi na svom scenskom nastupu kojim će definitivno pomeriti granice. Ipak, pevač priznaje da je u početku strahovao da li će biti izabran da uđu u trku za „Pesmu Evrovizije“.

-Smatram da je pesma apsolutno stvorena za takvu vrstu šoua, ali sam se plašio drugih stvari oko mene. Ipak je to javni sesrvis, da me neko ne shvati pogrešno ali druga vrsta nivoa, plašio sam se jer sam učestvovao u rijalitiju, prosto da mi ne uzmi za zlo takve strani. Ali s druge strane, tamo sam isto bio fin… Imao sam ludu sreću, želja je preovladala i pronašao se na tom spisku-priznao je Perović za Grand i otkrio da li je već počeo da radi na scenskom nastupu.

-Već sam u šizofeniji, ludilu, ali imam super tim iza sebe. Treba da nas bude šestoro nas na sceni, sve pripremam, odmah sam krenuo sa tim Imam pozitivnu tremu, iako nisam tremaraš, mada mene trema radi na adrenalin, ali imam strah od odgovornosti. Možda sam taj pritisak i sam stvorio, ali ja se u haosu najbolje snalazim – priznao je Savo i dodao da mu se pored Izbora pesme za Evroviziju, i na privatnom planu dešavaju i neke druge lepe stvari. Jedna od njih je nominacija za MAC festival (Music Awards Ceremony), gde je njegova pesma „Non stop“ u kategoriji Urban pop muzika.

-To je isto bilo iznenađenje za mene. Od kad se to pojavilo bilo mi je drago da imamo jedan takav festival, narabno da sam želeleo da mi samo ime pročitaju i onda mi se desi situacija da sam imenom sa pesmom „urban pop hit. Ljudi glasaju i sad sam u top i na sve to sam dobio poziv od njih da učestvujem i pojavim se tamo. Neću biti na sceni, ali biću na crvenom tepihu, još na sve to 26. januara slavim rođendan, tako da ću ga proslaviti tamo – istakao je Savo za Grand.

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I. Ankić