Login/Registracija

ŠAULIĆI SPREMNI ZA SVADBU: Ko je buduća supruga Šabanovog naslednika?

Sin legendarnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo u nedelju će ozgovoriti sudbonosno „da“ verenici Marini Velimirović sa kojom čeka dete.

Zbog dolaska naslednika par je požurio sa pripremama za venčanje, a porodica Šaulić je uveliko spremna za veselje koje predstoji.

Kada su Mihajlo i Marina stupili u vezu, njegova porodica raširenih ruku i sa osmehom je prihvatila novu snajku koja je sada već kao član porodice.

Inače, Mihajlova buduća supruga radi kao vaspitačica u privatnoj predškolskoj ustanovi u Beogradu, čija je i vlasnica.

Oni koji je poznaju tvrde da Marina dolazi iz imućne porodice, te da se i pre romanse sa Mihajlom pojavljivala na popularnim gradskim događajima.

Podsetimo, nedavno se šuškalo da zbog pandemije korona virusa neće biti svadbe, međutim, izvor blizak portalu Grand Online demantovao je ove navode.

– Niko ne zna odakle je ta informacija krenula ali moram da kažem da svakao nije tačna. Porodica Šaulić se uveliko priprema za veselje i raduje se svadbi, a pogotovo danu kada će se Mihajlo i njegova izabranica ostvariti u ulozi roditelja. Za sada u porodici Šaulić normalno teku pripreme za najradonsiji dan i svi imaju neko svoje zaduženje koja sa puno ljubavi obavljaju. Svi su se uključili kako bi budućim mladencima olakšali i kako bi ih što manje izlagali stresu s obzirom na to da je Marina u četvrtom mesecu trudnoće- potvrdio je izvor blizak našem portalu.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović