Saško Nikolić progovorio o vezi sa Tamarom Milutinović „Potrefile su nam se energije“

Već dugo se spekuliše o vezi pevačice Tamare Milutinović i kompozitora Saška Nikolića, ali do sad niko od njih dvoje te navode nije potvrdio. Pevačica je nedavno u intervjuu za Grand.Online rekla da je srećna i zaljubljena, a sada je Saško u emisiji „Grand magazin“ otkrio u kakvom su odnosu.

292e5c6bce617002339bccd60cc3ee7415c5ba5b

On prvo nije želeo da komentariše novinske natpise braneći se da ne čita novine, a na pitanje voditeljke kako se brani od medija odgovorio je: Mene niko od novinara nije zvao da pita da li sam sa Tamarom. Ljudi mi sve i svašta govore, ali je na njima da li će da veruju. Dobro, nek’ se bave mojim životom, ako nemaju svoj.

Saško ne krije da je Tamaru upoznao pre tri godine, kao i da su im se energije već na prvu poklopile. 

– Ona je prvi put došla kod mene u studio i odmah su nam se potrefile energije. Napravili smo neverovatan uspeh sa svim pesmama koje je snimila. Znaš kako, mora mnogo toga da se potrefi da bi sve prošlo kako treba izjavio je Nikolić, a voditeljka je bila uporna da sazna da li je tačno da su zajedno, pa ga je pitala da li novinari proganjaju Tamaru. 

6a5a5357a1475d382a03db57daab71e55b8745eb

– Ne znam stvarno! Nismo vezani pupčanom vrpcom – našalio se kompozitor i dodao da je uvek pozitivan i da kod njega sve puca od energije, ali i od ljubavi.
Autor: I. Ankić