Login/Registracija

Saša Matić usred nastupa iznenadio ćerku, publika skandirala: „Voli te tata najviše na svetu“ (VIDEO)

Ovog leta popularni pevač Saša Matić radi punom parom, a gotovo da nema diskoteke na primorju u kojoj nije zapevao.

Ipak, jedan koncert koji je održao u popularnoj diskoteci u Budvi, gde je inače rekorder po broju nastupa, za Sašu je bio posebno emotivan.

SASA BUDVA

-Ovde je večeras moja mlađa ćerka sa društvom. Danas joj jerođendan- rekao je Matić nakon čega su ga savladale emocije te je u dahu nastavio:

-Ona se zove Tara. Ćero srećan ti rođendan! Voli te tata najviše na svetu.

ipiccy image 65

Nakon emotivne čestitke usledile su ovacije i gromoglasan aplauz brojnih gostiju koji nisu krili oduševljenje pevačevim gestom, kao ni naslednica koja je odmah nabacila široki osmeh na lice.

Rolekoster emocija trajao je do samog kraja, a Saša je svojim najvećim hitovima poput „Poklonite mi nju za rođendan“, „Ne zovi, ne piši“, „Nađi novu ljubav“, „Ko si ti“ atmosferu doveo do usijanja.

SALE MATIC

Osim svojih hitova, Saša je zapevao i numere svojih kolega što je dovelo do potpunog transa, a obalom su odzvanjali stihovi koje je publika tokom cele večeri pevala sa njim uglas.

Kakvu atmosferu pravi Saša Matić, ali i kako je iznenadio ćerku usred nastupa pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, ekipa Grandove redakcije ovog leta patrolirala je Crnogorskim primorjem gde je posetila Matićev nastup u Igalu koji možete pogledati u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović