Login/Registracija

Saša Kapor otkrio šta NE PODNOSI NA ESTRADI: „TO MI JE NAJIRITANTNIJE, ne volim taj lažni svet“

Čini se kao da sve poznate ličnosti žive dva života, jedan javni, idealan, svet sjaja i glamura, i drugi privatni gde su stvari potpuno drugačije.


Pevač Saša Kapor, jedan je od retkih koji je i nakon toliko godina na estradi, ostao čvrsto na zemlji, a lažni sjaj nikako ne može da podnese.

– Najiritantnije mi je kada je neko javno dešavanje i vidim da su svi super i kao „Ćao kako si dušo, kako smršala, kako ti je to predivno“, ne volim taj lažni svet. Ne volim foliranje, mislim da je nemoguće da ti se svi svide i da se ti svima sviđaš. Možeš da imaš odnos da je iskren, a to kao „Ljubi te brat“, a posle ogovaranje, to baš ne volim– objasnio je u emisiji „Bn koktel“.


Podsećamo, iako su braku već deset godina i oboje se bave istim poslom, Nikolina i Saša su na ideju da nastupaju zajedno došli tek nedavno.

– Mi smo već deset godina zajedno i posle deset godina prvi put smo radili Novu godinu, doček 2022. i nekako su ljudi u poslednje vreme krenuli da izražavaju želju da dođemo zajedno i da im uveličamo slavlje. Dopunjujemo se, ali smo striktno kolegijalni – rekao je svojevremeno pevač.

BONUS VIDEO
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić