Login/Registracija

Saša i Suzana ŽENE SINA: Pevačica otkrila SVE DETALJE proslave (VIDEO)

Čelnik Granda Saša Popović i njegova supruga pevačica Suzana Jovanović već tri meseca unazad pripremaju se za 19. maj kada će njihov sin Danijel izgovoriti sudbonosno “da“ svojoj dugogodišnjij izabranici Tijani.

Pred našim kamerama ponosna mama nije krila ubzđenje, već nam otkrila sve detalje proslave, koja će se održati narednog četvrtka u jednom prestoničkom restoranu.

– Sve se radi u hodu, deo po deo, jednostavno ne može sve odjednom. Čekate potvrdu gostiju, da li će doći svi ljudi koje ste pozvali. Deca su se takođe angažovala, i Danijel i Tijana, ne mogu da kažem da nisu. Preuzeli su i oni deo obaveza na sebe, ali mislim da će sve uskoro biti gotovo-kaže Suzana.

Iako su mnogi očekivali da će njihov naslednik organizovati veliku proslavu sa nekoliko stotina zvanica, situacija je u realnosti drugačije, te će svadba biti mala sa najbitnijim zvanicama mladencima.

– Ma oni u početku su hteli samo do matičara uz kumove, međutim kada smo počeli da pravimo spisak, krenuli smo od najužih, ali se to proširi. Oni zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se proširuje jer ne možete da zovete neke ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da dođe svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki, sada jednom svadba i više nema– našalila se pevačica.

I mada u našem narodu vlada mišljenje da snajka i svekrva ne mogu nikako da se slažu, Suzana i Tijana dokazuju suprotno.

– Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažjiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu- objašnjava Suzana.

Posebno srećan član ove porodice povodom svadbe jeste i Danijelova sestra Aleksandra za koju je veoma vezan, a koja se u prvi mah iznenadila činjenicom da će njen stariji  brat stati na ludi kamen.

– Sada se već privikla. Sprema se polako i raduje se tome. Još uvek ne može da veruje da će brat da joj se oženi, ali pošto on već živi skoro četiri godine van našeg doma, već smo se navikli– rekla nam je Popovićka pa dodala:

– Iako je između njih 11 godina razlika divno se slažu. Najveća želja u životu mi je bila da se brat i sestra vole, pomažu i poštuju, da ne sme nikada da dođe do svađe i netrpeljivosti. I ako se desi da dođe do različitog mišljenja da se što pre to izgladi, da nađu zajednički jezik jer to nisu stvari za svađu da oni oko nečega ne bi razgovarali. Učila sam ih pravim vrednostima i nadam se da sam uspela u tome. Sutra nas neće biti, a oni ostaju i sutra njihova deca treba da se vole i druže Ne kaže se džabe krv nije voda- emotivna je Suzana.

Pevačica ne krije i to da Saša i ona jedva čekaju da postanu baka i deka, što su već nagovestili mladencima.

Ja sam njima reka da porade po tom pitanju, ali oni mladi samo imaju neke obaveze i čekaju da ih završe. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi da vam, pomognemo i dok smo voljni, a posle kako hoće- kroz smeh je rekla.

Suzana nam je otkrila i to u šta je sve Sale umešao prste kada je reč o organizaciji ali i to kako će se ona udesiti za predstojeću svadbu, što možete pogledati u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: T. Bogavac