Login/Registracija

SANJIN MODNI INTERVJU: „U mom ormaru je poslovna garderoba strogo odvojena od privatne!“

Sanja Đorđević, poznata pevačica je u intervjuu za modni časopis „Grand revija“ govorila o modnim trendovima i onome što je njen izbor kada je garderoba u pitanju.

Pevačica je tada navela da je njena boja uvek bila crna ali da je, bez obzira na to, njen ormar raznobojan te da se tu mogu naći plava, kajsija, roze, pink i crvena.

– U Grandovim emisijama mogli ste da vidite i neku sivu haljinu. Jednom sam kupila čak tri – četiri sive haljine, ali samo zbog modela koji su mi se mnogo dopali – rekla je Sanja.

Iako voli da ide u korak s’ vremenom, Đorđevićeva ne prati slepo trendove i uvek daje prednost odeći koja joj lepo stoji.

– Pratim šta je aktuelno, ali ne po svaku cenu. Postoje neke stvari koje meni ne odgovoraju, neke boje, modeli koji mi ne stoje lepo, nešto što nije u skladu sa mojim karakterom. Imam svoj ukus i onda odredim šta je to što mi odgovara od trendi odeće – priznaje ona.

Zanimljiva je i činjenica da je kod nje garderoba za scenu strogo odvojena od one koju nosi privatno – Imam garderobu koja je specijalno za televiziju. Neke od tih stvari nosim i na koncertima, ali samo one praktične koje se ne gužvaju. Dugačke haljine mogu da nosim za Novu godinu i neku svadbu. Što se tiče mog privatnog odevanja, u potpunosti pratim neku sportsku eleganciju – navodi ona i dodaje – Preko dana nosim neke ravne sandale ili japanke. Volim i trenerke, mnogo volim Juicy trenerke, ne zato što su u trendu, već su udobne i lepe. Stavim kačket i neke lepe naočare i u tome se najbolje osećam.

Za večernji izlazak bira haljinu ili opet farmerke u kombinaciji sa rolkom, majicom, dobrim čizmama ili cipelama. U kupovinu najradije ide sama.

Iako svi živimo u ubeđenju da poznate ličnosti mogu apsolutno svaki brend da iznesu, pevačica tvrdi da joj mnogi markirani komadi ne prijaju – Znam da ja nisam ja kada obučem Versace i Cavalli modele i imam ih malo. Više volim jednobojne nego napadne, šarene stvari. Omiljene su mi torbe Chanel. Pored trenerki Juicy, u poslednje vreme nosim farmerke marke True Religion.


POGLEDAJTE I:

STOJIN MODNI INTERVJU: “Imati para a nemati ogledalo je KATASTROFA“

Foto: Instgram,
Autor: K. Stanković/ K. Obradović