Login/Registracija

Sanja Vučić umalo postala arapska diva: ,,Šejk je nudio deset kamila da ostanem“

Sanja Vucic sokirala
Sanja Vučić umalo postala arapska diva

Pevačica Sanja Vučić otkrila je šokantan detalj iz mladosti i ispričala kako je umalo postala arapska diva.

Naime, njena majka je dobila ponudu da je proda, ali je to odbila. Kaže da ta epizoda iz života nije bila razlog zbog čega je ona počela da uči arapski jezik.

e1fbf6f8d25d1a955cd52c363f3b32b25854d76d

– Arapski sam studirala zato što mi se svidela ta orijentalna istočnjačka kultura. Bilo je sačuvaj Bože kad sam bila sa majkom u Tunisu na odmoru. Kad sam bila 6. razred osnovne škole, neki šeik je nudio 10 kamila da ja ostanem tu, ali nisam zbog toga krenula da studiram arapski jezik, nego jako mi se sviđa ta orijentalna kultura i nakon što sam probala da upišem akademiju muzičku, nisu me primili. I kao šta ću, gde ću, nemam pojma, jezici mi dobro idu inače i krenula sam da učim sama arapski alfabet i da pišem i da čitam. Upala sam na budžet na državnom, nisam završila, ali završiću sigurno – istakla je Sanja kako prenosi „Scandal!“.

c1f5cd59aa823a48a4348ab1b5474e08e6b063b8

Podsetimo, Sanja je nedavno za medije progovorila i o svom glumačkom iskustvu:

– Glumila sam epizodnu ulogu u seriji „Psi laju, vetar nosi“. To mi je jako lepo iskustvo. Ali sam shvatila da ne želim da budem glumica, bar ne u filmovima i serijama, zato što je prenaporno i zato nešto malo što sam ja bila tu da snimim. Toliko ponavljanja svega i svačega. Mislim, prvo spotove kad snimam, pa mi je preko glave, a tek te vrste kad je ozbiljno i profesionalno, tako da i taj moj san da budem glumica se odjednom srušio.– ispričala je pevačica.

SANJA VUCIC NNK EMITOVANJE 06122022 FOTO MUNJA 43 ok e1697454549968

Inače Sanja Vučuć je nedavno bila pozvana kao gost na koncertu Aleksandre Prijović u Nišu, a pre nego što joj je ustupila mikrofon, Prija joj se obratila uz reči zahvalnosti.

Sanja zna koliko ja nju volim i poštujem kada smo mi mlađe generacije u pitanju ona je za mene definitivno jedna od najtalentovanijih koja se pojavila. Sanja je pre svega divan čovek, divan prijatelj i meni je uvek talenat na prvom mestu, a svi smo svesni kakav si ti talenat. Volim te puno i hvala ti što si večeras došla– rekla je Prijovićka.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Anastasija ražnatović peva ,,Kukavicu“ na proslavi fudbalera

Pročitajte i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.B.