Sanja Vučić postaje folk zvezda?! Pohvale od pevačica iz ovog muzičkog žanra neprestano pristižu: „Kida žena“ (VIDEO)

SANJA VUCIC PZD SNIMANJE 30012023 FOTO MUNJA 5

Pevačica Sanja Vučić pevala je na svadbi kod kolege muzičara Blagoja Kešelja koji je stao na ludi kamen sa svojom izabranicom Aleksandrom u Hramu Svetog Save, a veselje je organizovano u jednom prestiničnom hotelu.

Sanja je dovela goste do delirijuma, a pesma „Đurđevdan“ bila je pun pogodak, na čemu su joj čestitale i koleginice koje su bile na ovom veselju, između ostalih Nensi Stojanović i Dragica Zlatić.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Veselje je nastavljeno i u nešto življem ritmu, a bivša „uraganka“ je ponovo pokazala da se sjajno snalazi u žanru folk muzike.

-Kida žena – napisala je Nensi na svom Instagram storiju hvaleći Sanjino izvođenje velikog Cecinog hita.

U maestralne glasovne sposobnosti Sanje Vučić uverili smo se mnogo puta do sad, ali nas uvek iznova iznenadi u nekoj televizijskoj emisiji gde uživo demonstrira svoje pevačko umeće.

Jedan od najvažnijih koraka u njenoj karijeri bilo je učešće na Evroviziji sa grupom „Hurricane“ čiji je deo do nedavno bila.

SANJA VUCIC PZD SNIMANJE 30012023 FOTO MUNJA 13

Da je multitalentovana dokazala je i brojnim tekstovima koje je napisala kako za sebe tako i za svoje kolege, a gotovo da je svaka njena pesma postala veliki hit.

Iako je publika upoznala kao pop pevačicu, Sanja je rešila da pokaže da podjednako dobro pliva i u drugim žanrovima te uživo zapevala numeru koleginice Nadice Ademov pod nazivom „Ceh od bola“.

„Najkompletnija na muzičkoj sceni“, „Ovo je za svaku pohvalu“, „Sanja je naslednica Zorice Brunclik“, „Ubijaš kako pevaš“, „Ode mala u narodnjake“, samo su neke od reakcija na Jutjub platformi nakon Sanjinog izvođenja koleginicine pesme.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić