Login/Registracija

Sanja Vučić otkrila šta ne dozvoljava dečku i progovorila o šifrovanju telefona: „Nesigurnost je jedan od faktora“

Mlada zvezda Sanja Vučić, gostujući u jednoj emisiji progovorila je o svom odnosu sa dečkom, kakva je u vezi, ali i ljubomori.

– Doza ljubomore može da bude simpatična, ali ljubomora ne znači nužno ljubav. Smatram da je i nesigurnost jedan od faktora, zbog toga partnera može ograničava u određenim aktivnostima – rekla je bivša „Uraganka“ a prenosi sd.rs.

– Kada sam u vezi, ja sam pitoma. Nisam nikada imala susreta sa nenormalnom ljubomorom, nikada nisam imala iskustava ni sa agresijom. Što se tiče tih šifri telefona i društvenih mreža, mislim da privatnost treba da se sačuva. Mislim da to nije fer. Poverenje mora da postoji između partnera naročito sada u ovoj eri kada se sve prati i gleda – rekla je Sanja.

Pevačica je potom objasnila sa kakvim se sve problemima danas susreće.

Sada su realni problemi ko kome lajkuje sliku i ko šta prati. Možda sam i ja jedna od tih. Nikada ne bih bila sa dečkom koji svakoj devojci ostavlja komentare ili lajkove ispod slika na Instagramu. Moj momak jeste privlačan ali nisam primetila neke nepremirene stvari, ne želim da se uznemirim pa da kopam i tražim, da pravim razdor između nas dvoje. Sve dok on meni ne da povoda, sve je u redu – izjavila je Sanja.

Podsetimo, pevačica do skoro nije želela da otkriva ni delić informacija o svom privatnom životu.

 Imala sam neprijatna iskustva kada sam delila svoj emotivni život sa svima, hoću da to nekako sačuvam za sebe– izjavila je ranije Sanja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić