Login/Registracija

Sanja Maletić otkrila koja joj je omiljena pesma, a peva je članica žirija „Zvezda Granda“

Nakon završenog Pravnog fakulteta, pevačica Sanja Maletić kročila je u estradni svet i danas nakon toliko godina je na samom vrhu.

Jedna je od retkih koja se može pohvaliti uspešnom i bogatom karijerom koju je gradila isključivo na kvalitetnim pesmama, a malo ko bi poverovao da joj je pored svih njenih hitova, omiljena pesma ona koju izvodi njena koleginica Ana Bekuta.

-Omiljena pesma mi je „Tu sam ruku da ti pružim“- otkrila je Sanja i objavila video u kome peva čuveni hit članice žirija „Zvezda Granda“.

Odmah je usledila lavina komentara i pohvala na račun Sanjinog pevanja, ali i izgleda.

Sanja je oduvek bila neko ko voli da pohvali tuđi uspeh ne krijući da se divi karijerama svojih kolega, a poseban utisak na nju ostavile su dve koleginice.

-Kada bi me neko pitao sa kim bih volela da menjam karijeru to bi sigurno bila Nada Topčagić ili Vesna Zmijanac- otkrila je nedavno.

Inače, malo ko zna da je pesma Zorice Brunclik „Rođendana dva“ bila jedna od numera koju je svojevremeno Sanja Maletić odbila, zbog čega se nakon nekoliko godina pokajala.

-Pesma Zorice Brunclik „Rođendana dva“ bila je namenjena meni. Ali na kraju, ipak je Zorica to snimila i drago mi je zbog toga jer je odličan pevač i ta pesma je postala veliki hit– otkrila je Sanja.

BONUS VIDEO: Vesna Zmijanac o odnosu sa Brenom

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović