Login/Registracija

SANJA ĐORĐEVIĆ ZBOG MUŽA NAPUSTILA KARIJERU? (FOTO)

O privatnom životu pevačice Sanje Đorđević ne zna se mnogo, ali se često pominjao njen muž Perica kao razlog što je napustila karijeru na njenom samom vrhuncu.

Ona na to kaže da joj je sve bilo dosadilo i da je odrađivala posao mehanički, a s obzirom da je pevala 5 od 7 dana nedeljno, nije stigla da se posveti mužu i detetu. Tada je shvatila da mora da uspori.

Sanja ne krije da se dobro i bogato udala i da je tokom tih godina pauze zaista uživala u odmaranju, putovanjima i vremenu sa porodicom, jer nije morala da radi.

Pošto je Sanjin suprug poslovni čovek, i neko vreme je živeo u Sloveniji zbog poslovnih obaveza, pitali su Sanju šta radi kad on nije kod kuće, na šta se ona našalila: ,,“Bahatim se po celoj kući, pušim u svim prostorijama, jer mi on ne dozvoljava da pušim, samo u jednoj prostoriji smem.“

Sanja u braku sa Pericom ima ćerku Ivanu, koja je nakon završenih studija prava otišla na master i doktorske studije u Švajcarsku.

Sada kada je posao njenog supruga u Sloveniji završen, a dete već veliko, Sanja može da se vrati karijeri, jer kako i sama kaže, počinje da radi punom parom!

Autor: T. Bogavac