Sandra Rešić stihovima opasno provocira BIVŠEG DEČKA: „Prosjak si u duši bio u skupom odelu“ (VIDEO)

Sandra Resic

Kako je pre nekoliko meseci objavljena pesma „Prerano“, tako su mnogi shvatili da su nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Sandra Rešić i kompozitor Bane Opačić tandem koji ne treba menjati.

Tako je pevačica sada rešila da obraduje publiku još jednom baladom, koja je već u najavi postala omiljena njenim pratiocima.

Naime, ona je na društvenim mrežama podelila jedan mali delić nove pesme, a ova emotivna balada zaista slama srca i budi one najdublje emocije.

Capture 6

Kad si bio dole ja te vukla ko fanatik ničija princeza samo budala i ratnik. Izgubila svog heroja al’ na sreću ostala sam svoja. Pričao si kao pesnik-pao si na delu, prosjak si u duši bio u skupom odelu. Glumio si za medalju, pala ti je kruna lažni kralju. Gde si cenjen tu si precenjen – glasi refren nove numere „Lažni kralju“ koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Podsetimo, Sandra je nedavno učestvovala u jednom rijatili šouu gde je imala vezu sa bivšim dečkom Teodore Džehverović, Anđelom Rankovićem. Ova veza je potrajala samo dve nedelje, pa su mnogu pomislili da je stihove nove pesme posvetila baš njemu.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković