Login/Registracija

Sandra Afrika progovorila o tome šta joj leži na duši: „Uvek bolje prođe ona koja se folira“

460ac7595d8cc33586adb0e2d74310b5693bc2a6

Pevačica Sandra Afrika odlučila je da otkrije deo svojih najitimnijih razmišljanja, priznavši šta je sve činila u životu kako bi zadobila ljubav partnera. Sandra je ispričala i da je prelazila preko mnogih stvari koje mnogi drugi ne bi tolerisali.
-Ja sam radila svašta. Čak i neke stvari koje smatram da nisu normalne u vezi. Između ostalog opraštala sam… i neverstva i druge stvari koje bi mi parner servirao. On je mogao pored mene da radi šta god želi i onda mi nikad nije bilo jasno u čemu je onda njihov problem – našalila se Sandra, pa dodala da joj ništa materijalno nije bitno u vezi.
-Ja sam umela da sa svojim momkom sednem u najobičniju birtiju, iako sebe smatram za poznatom i bitnom osobom i ne bih sebi dopuštala stvari koje su ispod mog nivoa… ali nikada nisma imala taj problem i komplek. Meni je lepo i osećam se super u takvom ambijentu. Ipak, smatram da se to ne poštuje dovoljno kod muškaraca. Uvek će bolje proći ta neka koja će se folirati, tražiti skupa vina, skupe krpice… – ispričala je Sandra u jednoj emisiji na TV Pink.

BONUS VIDEO: Pevačice šokirale priznanjem: „Delimo istog muškarca“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: A.Dačić