„Plakala sam kada sam čula šta mi je napisala“ Sandra Afrika progovorila o saradnji sa Marinom Tucaković: „Nije htela da promeni tekst“

460ac7595d8cc33586adb0e2d74310b5693bc2a6

Sandra Afrika prvi susret sa estradom imala je kao igračica Mileta Kitića da bi vremenom pokazala i vokalne sposobnosti i izgradila uspešnu karijeru.

U jednom trenutku je Prodanovićeva odlučila da se oproba kao pevačica, pa se obratila Zoranu Marjanoviću, koji je oberučke prihvatio saradnju sa njom i koji je povezao sa pokojnom Marinom Tucaković.

sandra afrika otkrila kako je majka reagovala kada je saznala da ce biti pevacica

Ja sam sa Mikišom otišla kod Zorana Marjanovića i rekla mu kako želim da pevam. On je tada sarađivao sa pokojnom Marinom Tucaković – započela je Afrika.

Moj prvi odlazak kod nje je bio jako zanimljiv. Ona me je znala malo sa televizije, a ja došla u kratkom šorcu, majičica kratka, više je nema nego što je ima, štikle neke najveće koje sam imala… Mi ušli i ja se tu predstavim njoj, a ona me je samo skenirala i ćutala, bukvalno jedno pola sata i puštala stalno jedan demo snimak, tačnije tu melodiju koju je Zoran napisao, a po kojoj je ona trebala tekst da napiše. Ona ga je stalno vraćala i gledala me, odmeravala. U jednom trenutku ona govori: „Nešto sam bolesna pa pijem džin tonik“, a ja se skroz zbunila. Sada kada vraćam te momente, bila je preslatka žena. I tako je ona mene gledala, ćutala i slušala tu melodiju i samo je izustila: „Dobro, dobro, biće ovo top“ – prisetila se Sandra.

sandra afrikaaa

 – To je bio znak da želi da mi napiše tekst. Ja u tom trenutku klinka, neiskvarena i ja odmah skočila da joj objasnim šta ja neću da pevam i šta ona meni da napiše. Tada sam joj navela kao primer pesmu od moje kolegenice Goge – „Gaćice“. Vičem ja Marini da ne želim da mi piše gaćice, brushalter… ja neću to tako da mi se piše. Ona mi je samo odmahnula rukom, u fazonu „dete ćuti, nemaš pojma nitšta“ priča Afrika kroz smeh.

Posle par dana mi dobijamo tekst: „Utorkom i petkom i ponedeljkom ne krijes, ne krijes da spavas s njom“, čitavo rasulo. Ja u studiju plačem i kukam, šta mi je to napisala. Bacamo svi onaj papir po studiju, šou. Zovemo mi Marinu da promeni tekst, a ona ni da čuje, samo je vikala: „Ništa se ne menja, to tako treba, vi nemate pojma“. Znači haos skroz. Ništa, uzeli mi da smislimo naslov pesme, nešto iz teksta, totalno nešto drugo, Marina isto ni da čuje. Vikala je da će se pesma zvati „Afrika“ i nikako drugačije i eto, ostadoh ja do danas Sandra Afrika. Tako da, Marina Tucaković mi je kumovala. Mene sada i kod kuće zovu Afrika rekla je ona u emisiji „Podkast“ na Informer TV.

BONUS VIDEO- Finalisti Zvezda Granda sreli Dj Krmka:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić