Login/Registracija

SAN SNOVA: Dragana Mirković i Toni uživaju na Maldivima, a pevačica POKAZALA KOLIKO JE HRABRA (FOTO)

Pažnje nikad dosta, a da ljubav vremenom ne bledi kada je prava dokaz su Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić koji su spakovali kofere i uputili se na romantičnu tropsku destinaciju.

Povodom Osmog marta njen izabranik obradovao je skupocenim automobilom marke Maybach, a onda je usledilo i putovanje na Maldive.

Dragana je na svom Instagramu podelila prelepe fotografije i snimke iz ovog tropskog raja, a  hotel koji su odabrali je „W Maldives“ iz lanca kome pripadaju i Ric Karlton i Šeraton, čiji su oni članovi kluba, pa imaju VIP tretman.

Osim uživanja u prirodnim lepotama, pevačica se odlučila i da doda malo avanturističkog duha, pa se oprobala u parasejlingu.

– I dalje sam zadržala dete u sebi koje voli sve da isproba i ničeg se ne boji. Na to sam ponosna. Bilo je izuzetno uzbudljivo leteti, a ovih dana planiram i da organizujem i snorkling i ronjenje. Svakako nam sve ovo prija i dobro će nam doći da napunimo baterije pred poslovne obaveze koje nas od proleća očekuju– istakala je Dragana.

Ukoliko ste propustili da vidite kako je Toni iznenadio povodom Dana žena pogledajte OVDE.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić