„Sami snosimo troškove“ Neda Ukraden o problemu sa kojim se suočila nakon što je pokrenula porodični biznis

Pevačica Neda Ukraden pokrenula je porodični biznis sa ćerkom i zatom, a pandemija korona virusa dodatno joj je otežala poslovanje, te je morala da se suoči sa brojnim preprekama. Iako joj je najbitnije što je ostala zdrava, pevačica ne krije da je imala mnogo briga vezanih za posao.

0f4cba3488aa52af0fb64b0fcfd67ce7d7a7061c

– Isuviše rada i sredstava smo uložili u našu porodičnu igraonicu i beauty centar da bismo to sada napustili. Trudimo se, uz velike napore, da ljudi ne napuste posao – ispričala je pevačica u intervjuu za Story.

– Nažalost, ne postoji mnogo razumevanja za ove delatnosti pa sami snosimo troškove ove višemesečne blokade. Nadamo se da je pred nama bolja godina.

aa5836393d34252c9e03f6966b164b39b019819c

Međutim, Neda je na kreativan način uspela da iskoristi dane karantina u protekloj godini, te je rešila da napiše svoju autobiografsku knjigu, koju uskoro privodi kraju.

– Ovih dana prekucavam rukopis i znatno menjam i dopunjavam tekst. Slike samo naviru, jer su mi život i karijera tekli na više mesta – država, gradova, adresa. Tu su i svi ti sjajni ljudi, autori, pesme, koncerti, putovanja… Biće to vrlo interesantna knjiga – istakla je Ukradenova.

Neda Ukraden: “Neću da nastupam na tajnim, privatnim proslavama“

NEDA UKRADEN OŠTRO DEMANTUJE MEDIJSKA PODMETANJA: Izmišljaju i lažu, uništavaju mi i zatrašuju porodicu

Foto: A. Damnjanović,
Autor: D. Bukovčić