Sale Tropiko OTKRIO ISTINU o odnosu sa BIVŠOM ŽENOM: „U kontaktu smo samo zbog toga“

Pred sam kraj prethodne godine, kao bomba odjeknula je vest o razvodu estradnog para Saleta Tropika i Jovane Pajić, koji su ubrzo ove navode i potvrdili. Iako su u zvaničnim saopštenjima za medije poručili da ne žele da se oglašavaju po tom pitanju, pevač je sada prvi put otkrio pravu istinu o njihovom odnosu nakon rastanka.

– Rekao sam sve što sam imao, a mi smo u stvarno super odnosima i to je to. Jednostavno mi smo dvoje ljudi koji su se razišli- rekao je pevač.

b5ded1ec5f2b9e551212d1482ba479d2519e836d

Iako su stavili tačku na svoju ljubav, bivši supružnici su i dalje u kontaktu po pitanju njihove dve ćerke. Kako i sam kaže, nikada neće dozvoliti da njegov i Jovanin odnos negativno utiče na tatine mezimice, kao i na praznike koje su i ovoga puta proveli zajedno u njihovom domu.

– Imale su mnogo želja, sve su im ispunjene. Bio je i deda Mraz, ma imali smo super parti, dobro smo se podružili i đuskali, tako da nastavljamo dalje. One i dalje uživaju u lutkicama, a to me posebno raduje- ispričao je Sale u „Premijeri“.

6d391142ebf397ef948cb9d6020a47116bdf2774

Podsetimo, Saletova i Jovanina ljubav ugasila se pre samo mesec dana i to posle deset godina koje su proveli zajedno, a tom prilikom oglasila se i pevačica.

– Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost – potvrdila je pevačica za „Blic“.

de4b9a6ed45de6d164babaeb506bb70abd41f86a

POGLEDAJTE I

Njihov RAZVOD ŠOKIRAO JE SVE, a nedavno su se POSVAĐALI U SRED EMISIJE (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović