Šako Polumenta slavi rođendan, a želju koju su mu ispisali na torti nikada nećete odgonetnuti (VIDEO)

sako polumenta 21

Šako Polumenta proslavlja 55. rođendan, a divan dan je započeo u društvu najbližih, svojih unuka sa kojima je zajedno duvao svećicu na torti. Pevač je na svom Instagram nalogu objavio emotivni video u kojem se zahvaljuje na čestitkama, a mnogima je zapao za oko neobičan ispis na torti, za koji su se mnogi pitali šta označava.

-Srećan rođendan 129/79 – pisalo je na rođendanskoj torti.

-Pošto neću moći svima da odgovorim na poruke, na čestitke za rođendan sve vas ljubim. Meni je najlepše sa moja dva unuka i moje dve unuke. Melani i Irija – poručio je Šako koji je sa unukama umesto rođendandske pesme zapevao „Cesaricu“ od Olivera Dragojevića.

Nakon pesme ugašena je i svećica, unuke su ljubile dedu, a jedna je otkrila i da je zamislila želju za njega.

056549d778d45cabc847104bdc408fe5ce889d5a

Pevaču su pristigle brojne čestitke pune lepih želja od dragih ljudi i na društvenim mrežama, a nesvakidašnji ispis na rođendanskoj torti kasnije je sam rastumačio.

-Neobičan poklon za rođendan. Pritisak za ovu godinu da mi bude 129/79 – napisao je Šako.

Pevač je navikao da svojim glasom uveseljava ljude, međutim danas je vreme da oni njega zabave i iznenade. Tako je danas Šako u krugu najdražih dočekao svojih 55, a sudeći po prvim snimcima koji su mogu naći na društvenim mrežama nema sumnje da su se najbliži potrudili da mu naprave divan dan i noć za pamćenje.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić