Login/Registracija

ŠAKO POLUMENTA PONOVO U JEKU SKANDALA! „Kur**tine hoće da me unište“, besno poručio

Folk pevač Šako Polumenta ponovo se našao u jeku skandala, nakon što su bosanski mediji preneli vest o njegovoj navodnoj aferi sa devojkom iz Republike Srpske. Kako je navedeno, pevač je već izvesno vreme u „vreloj“ komunikaciji sa lepoticom iz Banja Luke, koja ga je u javnosti „optužila“ da su imali sajber seks. 

Pevač je besno negirao sve medijske natpise i poručio da je to samo još jedna u nizu lakih žena koje hoće da ga unište. 

„Ne mogu da verujem koliko ima ku**etina koje preko mog imena žele doći do medijske pažnje“, rekao je Šako za Alo.rs, pa nastavio.

„Nije mi jasno odakle joj hrabrost da se „lepi“ za moje ime i da se hvali time je li se ili nije „barila“ sa mnom. Danas svaka šuša može, uz bilo čiju fotografiju, otvoriti profl na društvenim mrežama te se „kočoperiti“ pred svojom rajom kako je sa nogu oborila neku ličnost iz javnog života. Fotografije objavljene u ovom tekstu jasno pokazuju da to nije moj profil i da se neka beznačajna osoba „kači“ za mene. Otkud joj pravo da u svoje požudne misli uvlači mene. Neko, vrlo zlonamerno, nekim stvarima od pre tri-četiri i više godina ponovo želi da ruši moju estradnu karijeru, moje dostojanstvo, da rastura moju porodicu. Pa moja porodica čita ove nebulozne izjave. Šta će o njima reći moje dete, unuka, drugi članovi porodice?“.

Pevač je rekao da je na njegovim profilima na društvenim mrežama, koje vode administratori, ne postoji nikakva prepiska sa izvesnom devojkom iz Banja Luke, kao i da ne poznaje osobu koja želi da mu ugrozi karijeru.  

„Svestan sam da mnoge anonimne osobe preko mene i mojih drugih kolega žele doći do pažnje javnosti. Kako sam živeo pre, nebitno je. Bio sam svačiji i ničiji. Međutim, došle su neke ozbiljne, fine godine. Moja karijera ne treba da se blati već afirmiše“, rekao je pevač i dodao da će pravdu potražiti na sudu. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić