Login/Registracija

Šako Polumenta objavio najlepšu pesmu u karijeri, fanovi ubeđeni: „Mogu da uče kako se pravi HIT“

Navikli smo da od Šaka Polumente uvek možemo da očekuje samo emociju, pa nas tako ni za kraj 2021. godine nije razočarao.

Njegova nova pesma nosi naziv „Živote moj“, a kako sam potvrđuje, to je poklon njegovoj vernoj publici za praznike i jedna je od najboljih u njegovoj dosadašnjoj karijeri. 


– Ovo je nešto najlepše što sam mogao da vam poklonim u ovim novogodišnjim praznicima – istakao je Šako koji je poverenje poklonio Draženu Damjanoviću za tekst i muziku i Vuku Matiću koji je uradio aranžman za njegov novi singl.

Stihovi pesme „Živote moj“ ekranizovani su u jednostavnom boemskom ambijentu, uz pratnju orkestra, stavljajući tako akcenat na sam tekst i muziku, a ne na spot. 

„To je ono kad se naježim od glave do pete“, „Školu da otvoriš da nauče mnogi kako se pravi hit“, „Ovo je do sad najlepša pesma u tvojoj karijeri“, „Čoveče, u srce me pogodi“, samo su neke od prvih reakcija na Polumentin novi singl koji je pred vama.

Podsetimo, Šako je u ovoj godini imao mnogo razloga za slavlje. Pored toga što je proglašen za najmuškarca 21. veka, pevač je pre samo tri meseca oženio i sina jedinca. 

BONUS VIDEO: Na SAMRTI majka zaklela ŠAKA POLUMENTU!
Foto: Printscreen ,
Autor: I. Ankić