Login/Registracija

Sadašnjeg muža upoznala u svom stanu: Ovako je počela ljubavna priča Vanje Mijatović i njenog muža

Vanja Mijatović danas je izgovorila sudbonosno „da“ dugogodišnjem dečku Aleksandru, preduzetniku iz Trstenika, a njihova ljubavna priča počela je na nesvakidašnji način.

Naime, pevačica je svog sadašnjeg supruga upoznala ni manje, ni više nego u svom stanu, budući da je baš njegovu firmu angažovala da joj preuredi novu nekretninu u Beogradu. Ljubav je planula kad se najmanje nadala, a ubrzo nakon toga brzo su počeli da žive zajedno u Beogradu. 

0A0A8875 1

– Mi smo se upoznali kada sam ja kupovala svoju nekretninu, tako da sam ga upoznala na njegovom poslu. Sećam se da kada je trebalo da imamo taj prvi sastanak, da je bilo mnogo rano, oko osam sati ujutru, pa sam ga zamolila da to bude barem u 10, zato što sam veče pre imala drugih privatnih obaveza. Tako sam nešto malo spavala, pa sam ujutru onako i ne baš sređena otišla, a njemu se dopala ta neposrednost i spontanost, to mi je rekao kasnije. Slažemo se stvarno, jako smo slični i sa vrlinama i sa manama, dopunjavamo se. Ali ja moram da kažem da sam tolerantnija – ispričala je svojevremeno Vanja.

0A0A8898

Verenički prsten dao joj je na nesvakidašnji način i to u omiljenom grčkom restoranu.

-Dok sam se spremala za ručak povodom naše godišnjice za divno čudo obukla sam se u belo (inače sam ljubitelj crnog i non-stop sam u crnom) i tada mi je sinulo da će možda baš tada biti. Vešto je krio i baš sam se iznenadila. Prelep dan zaista, a prsten je baš po mom ukusu -ispričala je Vanja za Grand.

Inače, Aleksandar u potpunosti razume njen posao i način života. Iako je ponekad prati na snimanje emisija, nosi kofere, bar kako tvrdi njen prijatelj Gastozz, Aleksandar ne voli javno da se eksponira.  

– Da, podržava me i pomaže u svemu ali ne ide na nastupe sa mnom (smeh), to se Gale više šalio. Ne ide na moj posao, kao što ni ja ne idem na njegov –rekla je pevačica i otkrila da je takvog muškarca oduvek priželjkivala.

Aleksandar je sve što sam oduvek želela od muškarca. On je i romantičan i džentlmen, pomaže mi, podržava, teši, zasmejava… i voli nekako posebno – istakla je nedavno za Grand.

0A0A8913
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić