Login/Registracija

ŠABAN DANAS POSEBNO NEDOSTAJE: Goca otvorila dušu na svadbi sina, Ilda peva od jutros (VIDEO)

Mihajilo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović izgovoriće sudbonosno „da“ u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.

Goca i Ilda su stigle među prvmima, a nisu krile sreću zbog ženidbe njihovog mezimca, pa su priznale porodici Šaban danas posebno nedostaje

-Ja sam bila najveselija, da razbijemo tešku priču, meni je puno srce, toliko smo čekali da ga oženimo, još jedna devojčica biće u porodici Šaulić. Pevam od jutros, srce je kao kuća. Ime znam, ali neću vam otkriti, to je lepo, specifično ime, neka sve prođe kako treba„, otkrlila je Ilda, moja je blistala u beloj haljini bez ramena.

Goca je jedva govorila sa knedlom u grlu, jer na ovaj bitan dan u njihovim životima sa njima nije glava kuće, Šaban. – Danas je za nas posebno emotivan dan. Mihajlu sam u braku poželela sreću, ljubav i toleranciju, tako jedino opstaje – priča Goca i otkriva da Mihajlova buduća supruga nosi devojčicu.

Očekuju devojčicu, Bože zdravlja. Život ide dalje, sa nekom setom u duši. Šaban nam nedostaje svakog dana, pogotovo danas – jedva je izustila Goca kratko, te je Ilda preuzela reč.

– Preemotivan dan za nas. Jedva smo čekali da Mihajlo nađe pravu ženu za sebe, očekuju i prinovu, presrećni smo. Odabrali su i ime ali to ne mogu da vam otkirjem. Ja od jutros pevam, ovo je divan dan za sve nas.

……

Foto: grand,
Autor: A. Milinković