Login/Registracija

ŠABAN BI DANAS BIO NAJSREĆNIJI ČOVEK: Pevačeva supruga otvorila dušu pred venčanje naslednika

Sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo danas će se na večnu ljubav zakleti svojoj verenici Marini Velimirović sa kojom čeka dete.

Još samo nekoliko sati ostalo je do trenutka kada će Marina postati gospođa Šaulić, a tim povodom oglasila se mladoženjina mama Goca i otkrila kako teku finalne pripreme.

– Uzbuđena sam jako, teku poslednje pripreme, evo baš sada sam kod frizera. Pripreme za venčanje traju od jutros, svi su ovde, a mladenci su u hotelu gde će se i spremati- zatekli su mediji Gocu za koju je ovaj dan posebno emotivan.

– U 16 sati očekuje se skup zvanica, jedva čekam da sve počne. Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila- istakla je Mihajlova majka za „Kurir“.

Inače svadbeno veselje pripremano je mesecima unazad do najsitnijih detalja, a šuška se da su mladenci izdvojili preko 70000 evra.

Kako je izvor bliza našem portalu nedavno otkrio u pripreme za najvažniji dan u porodici Šaulić učestvuju svi.

– Svi imaju neko svoje zaduženje koja sa puno ljubavi obavljaju. Svi su se uključili kako bi budućim mladencima olakšali i kako bi ih što manje izlagali stresu s obzirom na to da je Marina u četvrtom mesecu trudnoće- istakao je izvor za Grand Online.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović