Login/Registracija

ŠABAČKI VAŠAR iz GRANDOVOG UGLA: Vendi i Era pravili haos, a voditeljka je tek iznenađenje (VIDEO)

Čuveni vašar, koji se svake godine održava 21. septembra na Malu gospojinu, postao je sinonim za Šabac, kao i dobar provod, a ove godine prevazišao je sva očekivanja. 

Ekipa Granda posetila je popularnu manifestaciju, a uloga voditelja i vodiča pripala je ni manje, ni više nego Grandovoj pevačici Aleksandri Tadić Cipki.


– Dobro došli na šabački vašar – najpoznatiji u okolini, a i na celom svetu. Vodimo vas da upoznate sve čari ovog vašara, ja ću biti vaš vodić- kroz osmeh je rekla pevačica, a zatim prošetala kroz čaršiju, raspitujući se od prodavaca šta nude i kakva je zarada ove godine u Šapcu.


– Zaradili smo milione (smeh). Mi sve što prodamo trošimo tamo kod Vendi, tamo je haos – rekao je jedan od prodavaca koji je željno čekao da vidi nastup pevačice Vesne Vukelić Vendi. Kako je opšte poznato da pravi haos naša ekipa uputila se ka šatoru gde je Vendi pevala i uverila se da li je tačno da pravi najbolju atmosferu. 


Pored nje, naša ekipa srela je i Halida Muslimovića, Biljanu Jevtić i Acu Ilića, ali i Eru Ojdanića koji je zajedno sa Vendi napravio haos u šatoru. 


Moramo da priznamo da su nas neki detalji baš iznenadili, a kako smo se proveli na čuvenom vašaru, i ko je od poznati imao najpuniji šator, možete da pogledate u videu

Autor: I. Ankić