Login/Registracija

Sa 15 godina počeo da se drogira, sa 17 već postao narkoman: Život Laće Radulovića nije bio lak: „Bio sam očajan, brat je bio u toj priči isto“

laca 2

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Fute Radulovića, preminuo je iznenada u Izraelu, a njegovo nesrećno telo pronađeno je na ulici.

Sin proslavljenih roditelja vodio je veoma buran život, a nedavno je i sam u emisiji  „Realna priča“ progovorio o nepoznatim detaljima iz svog života.

Ispovest Milana Laće Radulovića duboko je dirljiva, jer je od malih nogu bio je pravi „antihrist“. Iako je istakao da je danas formirana ličnost, zreo čovek i umetnik formiran u „kući estrade“, kako je nazivao svoj dom, priznao je da mu detinjstvo nije bilo lako.

– Odrastanje sa mojim roditeljima bilo je kao igra mačke i miša. Svi smo bili potpuno različiti, a uvek tu jedno za drugo. Ja bratovu smrt nikada nisam prihvatio do kraja, a prihvatio sam onda kada sam ga prvi put sanjao, sedam, osam godina nakon njegove smrti. Bilo mi je teško da se pomirim sa tim. Sada sam ok sa tim – priznao je Laća.

laca radulovic

Bez obzira na veliku ljubav koju je u porodici imao, on je ipak upao u začarani krug narkomanije, što označava svojim najtežim životnim razdobljem.

– Ceo period je bio dosta dug. Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam 4 godine imao pauzu, ali kad sam završio na klinici za odvikavanje tu je bio kraj. Počelo je kao radoznalost, a nastavio sam i kad sam shvatio da loše utiče na mene. To je bolest. Kad osetiš prvu heroinsku krizu to je nešto… To je najopasnija droga – istakao je Radulović tada i nastavio:

Nama se heroin na Vračaru nudio više nego trava, svuda ga je bilo. Sada ga toliko nema.

Kako je i njegov rođeni brat koristio narkotine, od istih i okončao, Laća je rekao da je kod njega vremenom preovladao zdrav razum.

– Brat je bio u toj priči, pa i ja. Ja sam imao faze da budem čist, pa ne, ali želja te uvek vuče, a ja nisam bio oprezan. Danas sam oprezan, biram pamet – rekao je i nastavio:

– Pokušali smo kući dva puta, imao sam i dobrog psihijatra, koji mi je predložio bolničko lečenje. Meni je na klinici bilo lepo. Nisam bio uplašen, bio sam očajan, ali mi je bilo divno. Imao sam meditaciju, poneo knjige, radio sam pesmu, a oko tebe su ljudi sa kojima deliš problem. Ljubav i razumevanje uvek su najbitniji. Ljubav bez razumevanja može da bude kontraproduktivna, neko ko te voli povredi te rečima, a onda je mnogo teže.

Foto: Printscreen YT,
Autor: I. Ankić