Login/Registracija

S KIM SI, TAKAV SI?! Pas Mikija Mećave, peva uglas sa pevačem – ovaj prizor će vas nasmejati DO SUZA! (VIDEO)

Poznato je već da ljubimci vole da oponašaju svoje vlasnike, te ne čudi činjenica što je pas Mikija Mećave, naučio da peva. 

Poznati pevač, gostovao je u „Grand Magazinu“ i tom prilikom poveo sa sobom novog prijatelja, koga je nedavno usvojio, a čini se da se od tog dana ne razdvajaju.

2fe23dc63c0ff9644ebd1a6c8f4d3c57f2ba629d

– On je mene našao. Bio sam u selu, i ušao slučajno u podrum. Čujem neko cvili i pomislim da je neki neki komšijski pas, ali posle su mi rekli da je neko ostavio tri šteneta, dva sa repom, jedan bez repa. Raša je bez repa i on je pripao meni – prisetio se pevač kako je našao svog Rašu i dodao da ga je sam bog poslao njemu.

Pevač ne može da razume kako je neko mogao da ga ostavi na ulici, budući da je Raša prepametan i, kako ističe, kulturan i vaspitan.

Koliko je pametan, videli smo kada je voditeljka uzela telefon da pozove Mikija, a Raša je odgovrio zavijanjem, time obaveštavajući svog vlasnika da telefon zvoni.

Nakon toga, pevač mu se obratio – Rašo, ajde da pevamo! – a na iznenađenje svih u studiju, on ga je poslušao te su zajedno zapevali i nasmejali voditeljku.


Pogledajte kako je to izgledalo:

……


Autor: K. Stanković