Login/Registracija

ROMANTIKA I RASKOŠ: Ovako je izgledalo crkveno venčanje Tonija Cetinskog i Dubravke

Sedam godina nakon građanskog venčanja, Toni Cetinski i njegova supruga Dubravka, odlučili su da svoju ljubav krunišu i crkvenim venčanjem.

c46eb045d026b87580425ccab862067472350f44

Ceremonija je održana u Opatiji, a na večnu ljubav zarekli su se uz kumove Đorđiju Palić i Vjeku Sliška uz prisustvo porodice i prijatelja.

Uvek modno usklađeni, i ovog puta supružnici su blisatli u romantičnim kombinacijama. Dubravka je za ovu priliku odabrala raskošnu belu venčanicu, dok je Toni izabrao klasično crno odelo.

aac24a330fd8dc06e9ee24e5001a08d14ab38770

„Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovno prisustvovanje svetoj misi i primanje Hristovog tela čini da postajemo novi ljudi, kristolici. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Hrist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do večnosti, ali snagom zahvaljivanja, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na krstu koja se nastavlja u blagodarenju. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju“, kazao je Toni.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić