Login/Registracija

Rokvićeva supruga otkrila nepoznate detalje porodičnog života: „Bila sam loš organizator“

Najveća želja popularnog pevača Nikole Rokvića i njegove supruge Bojane je da maju troje dece, što će im se u februaru naredne godine i ostvariti. Mada neće se samo njima ostvariti veliki san već i naslednicima Leoni i Simeonu koji sa nstrpljenjem čekaju najslađe pojačanje.

-Kada čekaš prvo dete, ne znaš šta čekaš i imaš oko toga sumnje, kada čekaš drugo, onda ne znaš kako će ga prvo dete prihvatiti, a i sa trećim su tu pitanja i nedoumice. Ali smo mnogo opušteniji. Trudnoća teče dobro, deca obožavaju moj stomak. Naučila sam za sve ove godine da je sve stvar dobre organizacije. Na primer, pre nego što sam postala mama sam bila loš organizator svog života. To se uči vremenom- objasnila je Bojana.

Iako je već dva puta bila u blagoslovenom stanju Nikolina supruga priznaje da se ova trudnoća razlikuje od prethodne dve.

-U prvoj sam bila u Los Anđelesu, sve je bilo okrenuto ka meni, samoj sebi sam udovoljavala. U drugoj trudnoći to nisam mogla, a sad još manje (smeh). Drugačije je sve, od uslova u kojima živimo do obaveza. Kada sam drugi put zatrudnela, Leona je imala dve godine. Bila sam često sama, nisam smela da je nosim, a nosila sam je i bilo mi je naporno- priznala je Rokvićeva draga.

S obzirom da je Bojana veoma popularna na društvenim mrežama i gotovo svakodnevno dobija pregršt pitanja koja se tiču najlepših dana u kojima se trenutno nalazi.

-Očekivala sam se da ću se ugojiti, ali nisam. Inače se zdravo hranim, ali se častim s vremena na vreme i nekom nezdravom hranom. Jedem češće, ali nisam sklona velikim obrocima- ispričala je za „Story“.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović