Login/Registracija

Roksana novu baladu posvetila Dejanu i Dalili: „Bila sam SVEDOK njihove jake LJUBAVI“ (VIDEO)

Bugarska pevačica Roksana dugo je najavljivala pesmu u koju je uložila poslednji atom snage i emocija i u koju danas ulaže velike nade. Kako joj je ovo prva balada na sprskom jeziku, pevačica je kontaktirala svoje koleginice Draganu Mirković i Janu, a njihovo mišljenje dalo joj je vetar u leđa da je što pre objavi za „Grand produkciju“. 


Kako kaže, reč je o baladi za koju je muziku napisao njen sin Danijel Dimitrov, a koja ju je rasplakala na prvo slušanje. 

– Prvi put u karijeri i otkako sam pevačica, desilo mi se da se rasplačem zbog pesme jer je zaista savršena. Nadam se da će i moji balkanski prijatelji, moji fanovi osetiti ovu veliku ljubav, bol i emociju koju sam utkala u „Zidove“ – istakla je Roksana i otkrila da je ovu baladu posvetila Dalili i Dejanu Dragojeviću, zapravo njihovoj ljubavi u rijalitiju. 

– Slučajno sam svedočila nekim epizodama njihove jake, bolne i lude ljubavi, i generalno njihovog međusobnog odnosa koji apsolutno odgovara tekstu „Zidovi „. Ovo je projekat u kojem vaša krv ne stoji, srce vam kuca kao ludo, a vaša duša plače za ljubavlju – kaže pevačica koja je za potrebe snimanja spota po prvi put pred kamerama razmenjivala nežnost sa suprugom.


– Moj muž učestvuje u spotu kao glavni glumac, jer iskreno ne bih bolje odigrala svoju ulogu da je u pitanju neki drugi maneken – s osmehom završava Roksana čiju pesmu možete da poslušate u nastavku. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić