Login/Registracija

Rođendansko iznenađenje kome se nije nadao: Milan Mitrović oduševljen potezom supruge (VIDEO)

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Milan Mitrović danas proslavlja svoj rođendan, a tim povodom supruga Bojana priredila mu je romantično iznenađenje.

Naime, dok su uživali u večeri u jednom prestoničkom restoranu za pevača je tačno u ponoć stigao kolač dekorisan čokoladnim natpisom „Srećan rođendan“.

Da sve bude simpatičnije, Mitrovićeva lepša polovina naručila je samo jednu svećicu, a ovaj potez oduševio je pevača.

Uz dobru muziku i zagrljaj svoje drage Mitrović je uživao u savršenom dečeku svog rođendana, nakon čega joj se zahvalio i iznenađenje podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

-Volim te mnogo- poručio je Milan Bojani.

U videu ispod pogledajte kako je Milan proslavio rođendan:

Podsetimo, Milan je nedavno ekluzivno za Grand progovorio o „Zvezdama Granda“ koje su mu donele neverovatnu slavu i popularnost, ali i uporedio takmičare iz starijih sezona sa mlađim naraštajima.

-Mi se mnogo razlikujemo jer kada smo bili na toj sceni mi smo podržavali jedni druge, pomagali jedni drugima, vežbali zajedno, zato smo ostali i dan danas svi zajedno. Živeli smo zajedno, a danas je bitno ko ima koliko lajkova na društvenim mrežama. Totalno su asocijalni, koliko sam ja uspeo da vidim kada sam dolazio na snimanja. Ne postoji ta hemija i energija koja je potrebna da se povežete sa kolegama, žirijem i kamerom. Mnogo se razlikuje njihova saradnja od naše, zapravo oni nemaju saradnju, oni su inkognito, svako tera svoje i to je to- istakao je Milan za Grand.

BONUS VIDEO – Intervju sa Milanom Mitrovićem

Pogledajte i:

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović