Login/Registracija

Roditelji su mu kupili klavir na kredit, a danas je kralj balada: Da li prepoznajete dečaka sa slike?

4616d998cad5b5b7d67a1206a24cd715fac1e451

Nekada preslatka beba, a danas kralj balada i pevač za kojim žene već godinama lude. Dečak sa fotografije odrastao je u Podgorici sa braćom Srđanom i Igorom i roditeljima koji su mu bili velika podrška u jegovoj želji da se bavi pevanjem.

Još kao mali shvatio je da gaji veliku ljubav prema muzici zbog čega su ga roditelji upisali u nižu, a potom u srednju muzičku školu “Vasa Pavić”.

Talenat za muziku ovog preslatkog dečaka sa fotografije prva je uočila njegova majka, a sa samo deset godina nastupao je na festivalu „Naša radost“, gde je osvojio drugo mesto.

Kada su videli da ima neverovatan talanet za muziku, roditelji su mu na kredit kupili klavir, koji je zauzimao centralno mesto u njihovoj dnevnoj sobi i na kom je redovno vežbao, ali su ga ubrzo i prodali usled finansijske krize, te je bio primoran da nastavi da vežba samo u školi.

Verujemo da niste uspeli da prepoznate bebu sa fotografije, a verovali ili ne na njoj se nalazi popularni pevač Sergej Ćetković.

Podsetimo, Sergej je još osamdesetih godina počeo da peva sa bendom „Vatrena srca“, a kasnije i sa bendom Amfiteatar, da bi 1988. godine započeo solo karijeru i to nastupom na festivalu „Sunčane skale“ na kom se predstavio pesmom „Bila si ruža“. 

Iako je iza njega veoma težak put Ćetković se može pohvaliti izuzetno blistavom karijerom i divnim porodičnim životom.

SERGEJ CETKOVIC I MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 31052023 FOTO MUNJA 4 ok

BONUS VIDEO: Miloš Bojanić zasvirao frulicu

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović