„RITAM SRCA“ SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Otkrili deo NOVE PESME i ostavili bez teksta (VIDEO)

Pre dvadesetak godina uživali smo u hitovima čuvene grupe „Ritam srca“, a nakon dugogodišnje pauze popularni sastav obećao je povratak na scenu. Da drže reč uverili smo se kada su se Joca Đević i Dejan Ćirković Ćira uključili u program Grandove emisije iz Nemačke.

– Evo radimo nešto novo za Ritam srca, uradili smo jednu pesmu, evo sad završavamo i drugu pesmu. I onda tamo polovinom oktobra se vraćamo za Beograd. Nije nas bilo dugo tako da se vraćamo sa dve pesme, ako ne i tri! – otkrio je pevač.

223c7823dd6c0eb68102f64b38b061d10197e4af

Ćira poznat kao jedan od najduhovitijih ljudi na javnoj sceni, te je njegov kolega iz grupe otkrio kako izgleda provoditi i po nekoliko sati sa njim.

– Ja bih Ćiru preporučio kao lek za depresiju prvenstveno. Znam ga tridesetak godina i sa njim nikada nije dosadno Svaki put kada dođe kod mene u Nemačku donese nešto novo, toliko je neozbiljan dali ja to shvatam kao njegov način života- ispričao je Joca.

4c701cc3e410d70880f869f52fd5377b2cf9fc6e

Iako se nadaju hitu, Ćirković priznaje da je ipak mišljenje naroda presudno te nestrpljivo čeka njihove reakcije.

– Jedna pesma je malo u rokersom fazonu. Ali šta bude, bude…Bitno da se družimo- zagolicao je maštu publici koja ne ože da dočeka novi ritam jedne od najpopularnijih grupa.

Pravo iz studija u Štutgartu premijerno za Grand pustili su delić nove pesme koji ožete čudi u videu ispod:

Foto: Privatna arhiva/ Printscreen,
Autor: J. Jović