Login/Registracija

RIBA I PO: Anabela ispozirala i pokazala ZBOG ČEGA NOSI TITULU NAJSEKSI BAKE (VIDEO)

Pevačica Anabela oduvek je važila za jednu od najzgodnijih na estradi, za koju kao da je vreme stalo jer i u petoj deceniji može da stane na crtu svojim duplo mlađim koleginicama.


Pored genetike, za njen mladolik izgled zaslužan je i zdrav način života koji se trudi da održava uprkos obavezama i nastupima, a svojom poslednjom objavom ponovo je izazvala lavinu komplimenata.

Naime, ona trenutno boravi u Crnoj Gori odakle je objavila video na kome pozira u mini haljini na jedno rame sa prorezom na stomaku pokazujući svoju savršenu figuru.

……

„Lepotica“, „Top“, „Sve si lepša“, samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca ispod ovog snimka.


Inače, osim truda koji ulaže u svoj izgled, Anabela je imala sreće jer je i geežntika u sve mešala prste, o čemu je nedavno govorila.

– Mama mi je bila jako lepa žena, sad je već starija, ali i dalje se jako dobro drži, od nje sam nasledila tu potrebu da negujem lice. Danas kad vidim nju sa 70 godina maltene bez i jedne bore, bez ikakvih filera, botoksa i onda kažem „Kad može moja mama, mogu i ja“ i ne mrzi me uveče da obavim tu negu lica… – objasnila je pevačica.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / Instagram,
Autor: S. Čumić