Login/Registracija

Revijom Igora Todorovića svečano otvorena beogradska „Nedelja mode“ (FOTO)

Revijom modnog dizajnera Igora Todorovića počeo je „Perwoll Fashion Week“ u hotelu Metropol. Na samom početku pistom je gospodarila glumica Vjera Mujović u ulozi Koko Šanel u savršeno skrojenom kostimu koji je upravo Igor kreirao za potrebe predstave posvećene modnoj ikoni. Usledilo je predstavljanje kolekcije KARLNEVAL, koja je spoj čovekove potrebe da se iz sezone u sezonu oblači u novu „masku“ trenda koju moda nudi i nasleđa koje nam ostaje iza velikih imena sveta mode.

Kolekcija za aktuelnu sezonu, koju je Atelier Igor Todorović predstavio spoj je odevnih komada namenjenih dnevnim i večernjim prilikama od pažljivo biranih tkanina savremene tehnologije dorade i obrade, kao i svilenih organdina, saten svila, bukle svila i detalja od kristala i lamea, koje, na određeni način, definišu estetiku vedrog kolorita koji je u skladu sa aktuelnim sezonskim trendovima.

Konstrukcije su, kao i uvek, bile posebna poslastica celom timu ateljea koji se i ovog puta trudio da istraži nove i inovativne načine krojenja i spajanja tkanina koje čine kolekciju.

„Perwoll“ već dugi niz godina sarađuje sa modnom industrijom i veran je partner svakog modnog kreatora te su Nedelju mode zvanično otvorili generalni direktor kompanije Henkel Srbija, Đorđe Popović i Nenad Radujević, direktor i osnivač Fashion Week-a.

Svečano otvaranje Perwoll Fashion Week-a obeležilo je i prisustvo velikog broja javnih ličnosti koji su poštovaoci manifestacije i rada poznatog dizajnera.

Autor: A.Bakić