„Retko je da pevača vole u mestu odakle je“, Ćemo otvorio dušu o rodnom gradu i odnosu sa sugrađanima: „Kažu da sam ista budala“

CEMO ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 17 ok

Ćemo već dugi niz godina uživa popularnost jednog od najtraženijih pevača u regionu koji svoj uspeh duguje publici koja ga je zavolela zbog odnosa i energije koju raznenjuje sa njima na svojim nastupima.

Poznat kao pevač iz naroda koji često obilazi rodno Berane, priznaje da nisu svi pevači te sreće da ga meštani vole kao njega.

Retko je da pevača vole iz mesta odakle je, ali ja sam ponosan Beranac. Najlepše je kada sretnem svoje drugare i kažu: „Bože, ti si ista budala kao iz srednje škole“– kaže Ćemo za koga se i dalje poznanici iščuđavaju što ga slava nije udarila u glavu.

Nisam ja Elton Džon ili neko sa svetskom karijerom. priznajem, dosta ljudi sam zaboravio jer ih ne srećem često, ali uvek se javim svima koje sretnem– iskren je pevač.

cemo cemo

Iako ne krije da se na svojim nastupima nagledao svega i svačega, priznaje da mu je predrasuda kako je pevačima lako oduvek bila trn u oku.

– Bilo je svakakvih situacija i vrlo je to stresno. Ja se uvek nasmejem kada mi kažu da je nama pevačima lako i da mi samo uzimamo pare za pevanje, a ni ne zna da ja možda nisam plaćen to veče– kaže Ćemo koji ističe da kada izađe na scenu, sve probleme ostavlja po strani.

CEMO ZGS SNIMANJE 31052023 FOTO LUKA 11 ok

– Mi samo pružači usluga, zabave. Nikoga ne interesuje šta se meni desilo kod kuće. Danas je svako ko ima više novca i može da dobije sto na bini i da davi pevača. Ne može, nismo mi tu da bi bili maltretirani, nego da bi oni uživali u tome što mi radimo– onjasnio je Ćemo u emisiji „A sad malo mi“.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić